eScan introduceert de v22 release van haar SOHO lijn. Let op dat bij de nieuwe licentiesleutel ook de nieuwe software geïnstalleerd moet worden!

eScan SOHO - Internet Security - 5 devices 1 jaar - base

eScan SOHO - Internet Security - 5 devices 1 jaar - base
Product Code:
ES-03ISSV22-5-1y
Merk:
eScan
Artikelnummer:
00023398
EAN Code:

Login om uw prijsinformatie te zien!

eScan Internet Security Suite - v22
(Cybervaccin-editie)


eScan Internet Security biedt volledige bescherming voor uw apparaten. Het zit boordevol met de nieuwste technieken zoals het grootste bedreigingsdetectienetwerk, virusbescherming en thuisnetwerkbeveiliging (die uw pc niet vertraagt!). Nieuwe cloudbeveiligingstechnologie detecteert bedreigingen zodra ze zich in realtime voordoen, Dynamic Proactive Behavioral Analysis Engine beschermt u zelfs wanneer u offline bent, en onze op maat gemaakte beveiligde browser biedt topbeveiliging en gedegen bescherming bij het online winkelen en betalen. Er is geavanceerde realtime bescherming op meerdere lagen die de computer bewaakt tegen malware, waardoor uw toepassingen en gegevens veilig blijven.
Onze krachtige scanengine biedt realtime beveiliging tegen bekende en onbekende malware, phishing en virusaanvallen. eScan ISS is uitgerust met geavanceerde technologie?n zoals Proactive Behavioral Analysis Engine (PBAE), Non-Intrusive Learning Pattern (NILP), MicroWorld Winsock Layer (MWL) en nog veel meer. Slim ouderlijk toezicht beschermt uw kinderen tegen online bedreigingen en ongewenste inhoud.


Op zoek naar enkele voordelen? Hier zijn ze ...


Realtime bescherming

eScan biedt een geavanceerde laag van realtime bescherming om elke mogelijke verspreiding van kwaadaardige programmas te voorkomen. Het controleert het systeem voortdurend op malware, spyware, ransomware en verschillende andere bedreigingen. Het detecteert en verhindert dat kwaadaardige bedreigingen toegang krijgen tot het systeem en persoonlijke gegevens misbruiken. De realtime bescherming van eScan heeft het potentieel om cyberdreigingen buiten de deur te houden door continu online activiteiten te monitoren.


Geoptimaliseerde prestaties

eScan is uitgerust met geavanceerde beveiligingstechnologie?n om het geheugen en het gebruik van de harde schijf te verminderen, wat uiteindelijk de CPU-overhead minimaliseert. Dit verbetert op zijn beurt de snelheid en prestaties van de computer, waardoor de reguliere taken snel en veilig kunnen worden uitgevoerd. Bovendien wordt door het gebruik van cachetechnologie de scantijd geminimaliseerd zonder enige vertraging voor het systeem te veroorzaken.


Krachtige anti-ransomware

De effectieve anti-ransomware-functie van eScan die maakt gebruik van de Proactive Behaviour Analysis Engine (PBAE). Deze bewaakt de activiteiten van alle processen. Het Intelligent Shadow Backup-mechanisme wordt geactiveerd tijdens alle eventualiteiten, dit helpt gebruikers hun cruciale gegevens te beschermen en de naschok van ransomware-aanvallen te overwinnen.
Er zijn geen uitgebreide specificaties beschikbaar voor dit product.