eScan introduceert de v22 release van haar SOHO lijn.
Let op dat bij de nieuwe licentiesleutel ook de nieuwe software geïnstalleerd moet worden!

Terminalworks TSPrint, terminal Print, 1 users, 1 server

Terminalworks TSPrint, terminal Print, 1 users, 1 server
Product Code:
WFS21353
Merk:
divers
Artikelnummer:
00021353
EAN Code:

Login om uw prijsinformatie te zien!

Terminalworks TSPrint, terminal Print, 1 user, 1 server
De gemakkelijke manier om vanaf een externe server naar uw lokale printer af te drukken
TSPrint biedt u eenvoudige software voor afdrukken via een extern bureaublad, evenals aanvullende hulpmiddelen die de bediening met Windows-terminalservices eenvoudiger maken. Selectief functies in- of uitschakelen, zodat u volledige controle heeft over uw terminalserver.

TSPrint is de RDP-afdruksoftware voor Terminal Services, Remote Desktop, VDI of Citrix-omgevingen. Eenvoudige implementatie en gebruiksgemak, gekoppeld aan een betaalbaar licentiesysteem, maakt TSPrint een van de meest populaire remote desktop printoplossingen op de markt. Verhoog de stabiliteit van servers, zonder printerstuurprogramma's op een terminalserver te installeren. Clients printen rechtstreeks naar hun lokale printers vanaf de terminalserver, zonder dat er extra beheerderstijd nodig is voor implementatie of configuratie.

Hoe print je via een externe desktopverbinding met TSPrint?
1) De installatie van de TSPrint Server creëert zijn eigen virtuele printers. De afdruktaak wordt geconverteerd naar een bestandsindeling die soepel werkt op alle printertypen.
2) De afdruktaak wordt bovendien gecomprimeerd om de grootte te verkleinen en getunneld via uw externe desktopverbinding.
3) De installatie van de TSPrint-client ontvangt de afdruktaak en drukt het bestand af op een lokale printer.

Afdrukken zonder stuurprogramma
Het is absoluut niet nodig om printerstuurprogramma's op de terminalserver te installeren wanneer u TSPrint installeert. TSPrint bevat zijn eigen virtuele printerstuurprogramma, dat de afdruktaak ontvangt, comprimeert en naar het lokale werkstation stuurt.

Verbeterde afdrukprestaties
U ondervindt lange wachttijden tussen afdruktaken wanneer u Microsoft Printer Redirection gebruikt, dat de taak rechtstreeks via de RDP-verbinding verstuurt, zonder compressie. Met TSPrint levert onze printcompressietechnologie buitengewone prestaties.

Eenvoudige en snelle implementatie
De TSPrint-installatie maakt gebruik van plug-and-play-technologie en vereist geen configuratie. Ons installatieprogramma wordt geleverd met een 'stille installatie'-optie, zodat u deze over uw netwerk kunt implementeren. MSI-pakketten zijn ook beschikbaar, met eenvoudige Active Directory-implementatie.

Netwerkprinter
Je printopdrachten op de printer van je collega's kunnen versturen Druk gewoon af naar de TSPrint-netwerkprinter en u krijgt de momenteel ingelogde externe desktopgebruikers en hun lokaal beschikbare printers te zien, zodat u gemakkelijk andere printerapparaten kunt gebruiken dan degene die op uw lokale computer is aangesloten.

Werkt op elk netwerk
TSPrint maakt gebruik van de Microsoft Virtual Channel-technologie. Door VC te gebruiken, kan TSPrint werken zolang u verbinding kunt maken met de terminalserver. Er is geen extra netwerkconfiguratie nodig.

Bestanden lokaal openen
Klik met de rechtermuisknop op een document en selecteer de optie 'TSPrint Lokaal openen'. TSPrint brengt documenten over naar het lokale werkstation en opent het met de standaardtoepassing.

Bestanden overzetten
Met een simpele rechtermuisknop kunt u uw bestand naar het lokale werkstation overbrengen. Het standaard dialoogvenster voor opslaan verschijnt en u kunt selecteren waar op het lokale werkstation u het bestand wilt overbrengen.

Verschillende omgevingen
TSPrint ondersteunt de meeste populaire remote desktop-services, bijvoorbeeld: Citrix, Ericom en PCoIP. Niet alleen dat, zelfs verschillende besturingssystemen worden ondersteund, waaronder OS X, Linux en Android.
Er zijn geen uitgebreide specificaties beschikbaar voor dit product.