eScan introduceert de v22 release van haar SOHO lijn. Let op dat bij de nieuwe licentiesleutel ook de nieuwe software geïnstalleerd moet worden!

eScan SOHO - Internet Security Multi-Device - 1 device 2 jaar - renewal

eScan SOHO - Internet Security Multi-Device - 1 device 2 jaar - renewal
Product Code:
RE-ES-03ISSV14-1-2y
Merk:
eScan
Artikelnummer:
00019555
EAN Code:

Login om uw prijsinformatie te zien!

eScan multi divice 1 licentie te gebruiken voor alle onderstaande producten. De licentie is uit te breiden tot 10 users.
Zo kunnen alle apparaten in huis onder 1 licentie worden beveiligd.


eScan is beschikbaar op de volgende besturingssystemen:


  ISS (voor windows)
  Mobile Security for Android vanaf 2.2
  Antivirus voor Linux
  Antivirus Security for Mac
  Security for iOS vanaf 11.2


  eScan Security Network
  eScan gebruikt Cloud Technology voor het detecteren van nieuwe en onbekende bedreigingen. eScans SOHO producten maken gebruik van eScan Security Network, een state-of-the-art technologie die waar het malware betreft zorgt voor een superieure bescheming, een snelle respons en een zeer hoge detectiegraad.

  Proactive Behaviour Monitoring
  Met de nieuwe Proactive Behaviour Monitoring en de sterk verbeterde Heuristics Algorithms technieken is eScan in staat om effectief onbekende malware te herkennen en te verwijderen. eScan waarschuwt gebruikers voor verdacht gedrag van applicaties. Met deze technieken biedt eScan een afdoende antwoord op de continue stroom aan nieuwe malware, Zero-Day bedreigingen.

  File & Folder Bescherming
  eScan bevat een vernieuwde map,- en bestands beschermings eigenschap, deze beschermt specifieke mappen en bestanden tegen wijzigingen en verwijderen. Hierdoor worden infecties van het type Sality en Virut voorkomen.

  Auto-back/Restore van belangrijke bestanden
  eScan voorziet in het automatisch backuppen/restoren van belangrijke OS of applicatie bestanden. Dit is met name belangrijk als bestandsinfecties als gevolg van een nieuwe infector zijn opgetreden.

  Betrouwbare bescherming met virtueel toetsenbord
  Het virtuele toetsenbord is ontworpen om uw vertrouwelijke informatie te beschermen tegen diefstal door kwaadwillende malware zoals keyloggers of rootkits. Het simuleert een toetsenbord en zorgt er zo voor dat gevoelige en vertrouwelijke informatie ingevoerd kan worden zonder enige angst voor diefstal of manipulatie van deze gegevens.

  Whitelisting Technology
  eScan biedt Whitelistingvoor toepassingen waarmee gebruikers alleen toegang tot bepaalde toepassingen krijgen. Wanneer deze functie is ingeschakeld, worden alle andere toepassingen geblokkeerd. Dit scheelt niet alleen in onnodige verbruik van bandbreedte binnen het netwerk, maar verhoogt ook de productiviteit van werknemers.

  Malware URL filter
  eScans Malware URL Filter blokkeert toegang tot kwaadaardige websites / URLs. Ook als de URL is toegestaan, wordt gecontroleerd op verdachte scripts of bedreigingen. Bij verdacht gedrag wordt de gebruiker op de hoogte gesteld dat de malware-URL is geblokkeerd. Deze functie werkt in combinatie met het eScan Security Network. Wanneer een nieuwe malware site wordt gevonden komt deze informatie na analye via eScan Cloud wereldwijd beschikbaar en wordt eScan bijgewerkt om verdere aanvallen middels deze nieuwe bedreiging te voorkomen. Om veelvuldig online aanvragen te voorkomen wordt een lokale database onderhouden en gesynchroniseerd met eventuele wijzigingen.

  Anti-Phishing Filter
  Phishing is de laatste jaren gegroeid in complexiteit. Alles wat er nodig is om niets-vermoedende gebruikers te infecteren via het hosten van malware op legitieme websites is het herschrijven van stukjes code. Om u te helpen deze groeiende dreiging te beteugelen is eScan voorzien van zowel statische als dynamische phishing filters. Het statische filter werkt middels verwijzingen naar vooraf gedefinieerde beleids-sets die bij elke update bijgewerkt worden. Het dynamische filter daarentegen controleert alle bekende en onbekende verbindingen door gebruik te maken van het eScan Security Network.

  Accu / Laptop Mode
  eScan bevat de Laptop-modus functie die maximale batterijtijd biedt op laptops. Wanneer u de laptop-modus inschakelt, detecteert eScan dit automatisch en voorkomt het dat geheugen intensieve processen, zoals geplande scans, worden uitgevoerd. eScans Real-time bescherming blijft actief, ook op de Laptop-modus.

  Auto-detection of Gaming / Video Mode
  eScan biedt een ononderbroken game-ervaring door de geavanceerde Game-detectie-functie. Deze herkent automatisch wanneer een spel, een film of een presentatie wordt uitgevoerd in een volledig scherm en voorkomt dat er meldingen en waarschuwingen worden weergegeven.

  eScan Rescue Mode
  Deze nieuwe functie maakt het mogelijk voor de gebruiker om in een veilige omgeving op te starten zonder gebruik van Cds of DVDs. Het maakt gebruik van een Windows ?-gebaseerde omgeving die u niet alleen helpt bij het scannen en schoonmaken van het systeem, maar ook om register wijzigingen door virussen en rootkits ongedaan te maken.

  Enhanced Self ProtectionSommige nieuwe generatie malware probeert om computers te infecteren door het uitschakelen van de Anti-Virus software. Ze proberen dit te bereiken door ofwel het uitschakelen van de Anti-Virus software zelf of door het verwijderen van kri
  tieke bestanden die nodig zijn voor het uitvoeren van de Anti-Virus software. De verbeterde Zelfbescherming van eScan voorkomt dat malware ofwel eScan uitschakelt of kritische bestanden verwijdert.

  Endpoint Security
  Endpoint Security of apparaat controle is een onderdeel van de bescherming die eScan biedt. Deze module beschermt uw computer of endpoint tegen data diefstallen en cyber bedreigingen via USB-of FireWire apparatuur. Device Control en Application Control biedt whitelisting en apparaat authenticatie, zodat gebruikers infecties veroorzaakt door onbekende apparaten kunnen verbieden.

  USB Vaccination
  eScan kan USB opslagapparaten vaccineren en beschermt zo uw computer tegen malware die zich verspreidt via USB-apparaten. Door eScan gevaccineerde apparaten kunnen niet besmet raken, zelfs niet wanneer ze worden gebruikt op ge?nfecteerde systemen.

  Voorkomen van Network-gebaseerde Aanvallen
  De ingebouwde firewall van eScan is verbeterd voor een naadloze integratie met uw besturingssysteem. Daarnaast bevat het de Network Traffic Monitordie zowel inkomend als uitgaand netwerkverkeer controleert en beschermt tegen alle soorten van netwerk-gebaseerde aanvallen.

  Secure Delete
  Secure Delete maakt het nu mogelijk voor de gebruiker om permanent bestanden en mappen te verwijderen zonder bang te hoeven zijn dat het teruggehaald kan worden met behulp van toepassingen van derden. Hierdoor voorkomt het misbruik van persoonlijke informatie.

  Veilige Modus BeschermingeScans veilige modus Wachtwoordbeveiliging voorkomt toegang tot Windows Veilige modus zonder geldig eScan wachtwoord.

  OS kwetsbaarheden controle
  eScan is het enige product dat automatisch kritische updates van het besturingssysteem downloadt en patches uitvoert op aanwezige kwetsbaarheden. eScan gebruikers kunnen dit ook handmatig in doen het eScan Protection Center.

  eScanAV Anti-Virus Toolkit
  eScan maakt gebruik van de bekroonde eScanAV Anti-Virus Toolkit (MWAV) scan-engine. Deze wordt over de hele wereld gebruikt door ondersteunend ICT- personeel voor het scannen en reinigen van ge?nfecteerde computers, ook als die niet beschikken over eScan bescherming.

  Virus Scanning in safe modeEr zijn bepaalde soorten rootkits die ondanks dat ze worden gedetecteerd, moeilijk te verwijderen zijn in de normale modus. Deze verborgen malware verbinden zich aan OS-bestanden en zijn dus moeilijk te ontsmetten in normale modus. eScan is voorzien van een mogelijkheid om ook malware te scannen en te verwijderen in veilige modus.

  Installatie in safe ModeSoms maakt malware, zoals rootkits, de installatie van Security-producten in Windows normale modus onmogelijk. Gebruikers kunnen eScan dan in veilige modus installeren om zo toch hun systeem te kunnen beveiligen.

  Laagste geheugen gebruik
  De technici bij eScan blijven werken aan de meest effectieve en gebruiksvriendelijke Anti-Virus en Content Security Software in de markt. Zo hebben we het geheugengebruik van eScan drastisch verminderd. eScan is met betrekking tot geheugen gebruik onder alle Anti-Virus producten een van de lichtste programmas van zijn soort in de markt.

  Bescherming tegen het per ongeluk verwijderen van Systeem bestanden (False-positives)
  eScan heeft een aparte signature database van echt schone bestanden waarnaar het verwijst alvorens actie te ondernemen op een verdacht of ge?nfecteerd bestand. Dit voorkomt dat het belangrijke bestanden van het besturingssysteem verwijderd als zijnde malware, zoals dit recent door sommige Anti-Virus producten gebeurde, hetgeen resulteerde in massale wereldwijde uitval.

  Gratis 24x7 eScan support
  eScan biedt de gratis remote support. Deze is ge?ntegreerd in de software om klanten te helpen om hun malware-gerelateerde kwesties opgelost te krijgen in de kortst mogelijke tijd. eScan technici kunnen virus-gerelateerde problemen op uw computer oplossen via een externe verbinding met uw computer.

  eScan Rescue Disk
  eScan is nu verkrijgbaar met een ingebouwde reddings modus voor het scannen op en verwijderen van Virussen, Trojaanse paarden en andere malware die zelfs in de veilige modus niet kan worden gedetecteerd of verwijderd. Gebruikers kunnen ook een opstartbare Windows gebaseerde rescue cd maken voor gebruik op systemen die niet beschermd zijn met eScan.

Er zijn geen uitgebreide specificaties beschikbaar voor dit product.